28. 11. 2014, pátek, Status Praesents + Loco Loco + Furt Fajn

Status Praesents

Skupina se zformovala roku 1996. První demo s názvem Demo 00 natočili na jaře 2000 ještě v čtyřčlenné sestavě. První studiové album Way to the Lord vzniklo v říjnu 2000 ve studiu Hostivař. Ready to fly natočili v nové sestavě na podzim 2001 opět ve studiu Hostivař. Debutové album 510, na kterém je jediná skladba od Status Praesents v češtině, natočili v listopadu 2002 zase v hostivařském studiu. Jejich album Come Alive z roku 2003 obsahuje jen 4 songy. Druhé řadové album Aatra vyšlo v březnu 2005 a bylo natočeno ve studiu LK audio v Konstantinových lázních. Jejich třetí řadové album Crematory Country, které obsahuje hymnu českého poháru ve 4x proX vyšlo v červenci 2007 a bylo nahráno ve studiu Hostivař. Machochistaan, další řadové album, nahráli ve studiu Hostivař. Album vyšlo v dubnu 2009 a obsahuje i předělávku Coolboye od slovenské skupiny Problem.

Diskografie

2000 Demo 00
2000 Way to the Lord
2001 Ready to fly
2002 510
2003 Come Alive
2005 Aatra
2007 Crematory Country
2009 Machochistaan
2013 El Criplebro

 

Loco Loco

2011 – Květen – Po po 4 měsíční existenci nahráváme ve studiu Sono 2 první tracky Chci to všechno a Revoluce. První koncerty jsou naplanovaný na leden 2012!

2011 – Červenec – Čerstvá kapela s bláznivým názvem Loco Loco vydává první 2 singly REVOLUCE a CHCI TO VŠECHNO. U druhé jmenované se pracuje na videoklipu, který spatří světlo světa během několika dní. Kapela se vydala směrem stylů rock screamo v českém znění, a má za cíl propojovat různé vlivy jako reggae, hip-hop, punk a další se svou muzikou. Vydáváme první dlouhohrající videoklip ke skladbě CHCI TO VŠECHNO, reřie Allan Šubert – YouTube